tisdag 22 mars 2011

Hjälte katten

Låg i soffan och det var något som luktade konstigt men fönstret är ute så antog att de kom utifrån så kom Baby och pep och hoppa på  mig och fast jag klappa henne så pep hon och hon gick in i köket och pep tillslut gick jag efter henne för att se vad hon piper för och då inser jag att jag satt på en platta på spisen utan att jag visste om de och på den plattan ligger de en plastpåse och smälter, hade bara satt på 1:an men hade inte Baby märkt de så hade de ju börjar brinna tillslut.

Jävligt konstigt att inte brandvarnaren tjöt så måste kolla så de inte är slut på batterier eller nått för nu är de andra gången på en vecka vi blir rökförgiftade utan att brandvarnaren piper.

Det är livsfarligt att ha saker liggande på spisen.
Men tur att jag har min hjälte katt vad skulle jag göra utan henne?<3

image

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar