söndag 27 mars 2011

jävla hemsidekrångel

Har suttit och krånglat med Luddes hemsida i över en timma för den vägra uppdatera sig när jag klistra in resultaten som jag brukar så efter fjärde försöket satte jag mig och skrev in namn som Joonas Kylmäkorpi,Tyson Burmeister och Lewis Bridger underbart att stava till sådana namn när man är en aning övertrött så är det stavfel så är det sidjävelns fel *svär*

Ne nu ska jag sova för har hållit på att somna ett bra tag, visst kunde skitit i allt och lagt mig och bett Jonas om hjälp i morgon men envis som jag är så ska jag klara den uppgiften jag tagit på mig så nu är det uppe i alla fall men får be Jonas kolla på det där för ska jag sitta och skriva in varenda jävla resultat resten av den här säsongen så lär jag bli psykiskt störd eller något:P

Nu ska jag dra täcket över huvudet och sova, jag är värd det nu!

Godnatt!

2 kommentarer:

  1. haha kanske de :D vi får se :D kraam

    SvaraRadera
  2. Minst lika irriterande när facebook strular. Jag får fina nallekramar, änglakramar m.m. men går dom att visa?? NEJ! Vilka inställningar jag än gör så kan varken jag eller dom som skickat se.... Jävla "appar" och jävla teknik. Ja..... man får bli förbannad för teknik SKA fungera eller hur?? Kram i alla fall

    SvaraRadera