fredag 18 mars 2011

John blund vart är du?

Det är fan helt omöjligt att somna:-(
Har testat allt från att ränka får till attt rabbla alfabetet baklängels men inget funkar men Baby sover som en stock på mina föttter hon snarkar tom.

John blund råka nog ge min sömnsand till henne med så hon fick dubbel dos för hon reagerar inte ens när jag petar på henne:-)

posted from Bloggeroid

1 kommentar:

  1. Då är vi två då som ligger här vakna... ja, om du inte har somnat nu vilket jag HOPPAS att du har! Det är verkligen skitjobbigt att ligga vaken om nätterna, men jag ska göra ett nytt försök nu att somna om. Vaknade pga att jag hade ont i ett revben, men med extra smärtstillande så känns det bättre nu. Fast den där effekten håller tyvärr bara i sig nån timma, så det är bäst att somna innan dess.

    Natti natti!

    kram Linda

    SvaraRadera