lördag 19 mars 2011

Körslaget och helgfunderingar

Det fick bli körslaget iallafall för hitta ingen film som lockade.
Så ligger här och slö surfar och har körslaget på i bakgrunden, gillar att ha tvn på i bakgrunden även om jag inte kollar så mycket.


I morgon ska jag och Baby åka hem till Karlstad igen för att göra oss redo för en ny vecka med nya äventyr:)

Har varit i valet och kvalet om jag ska åka till Andreas till helgen för hans kusin fyller 25 år och ska ha födelsedags fest och jag är också med bjuden men vi har beslutat oss för att jag stannar i Värmland för jag skulle kunna  åka redan på Torsdag eftermiddag men Andreas jobbar ju kväll denna vecka så då slutar han 23.40 på torsdag och Fredag och då får jag va ensam hela fredan från 15-23.40 och sen på lördag var ju festen och sen på söndag måste han garaget och mecka med cyklarna för motorerna kommer på måndag.
Så känns som vi ändå inte får så mycket tid för varann, jag får mest vara själv.
Visst  får jag såklart följa med och mecka cyklar och de kunde väll vara kul men ändå ni förstår nog vad jag menar:)

 

Så vi bestämde att han kommer till mig näst nästa helg i stället för jag ska på begravning  i Hagfors då på fredag kl 14 men han slutar ju jobba kl 15 så vi möts i Karlstad någon gång på kvällen är det tänkt.
Men, men vet ju sedan förut att saker och ting kan ändras snabbt med den där mannen så vi får se hur det blir men stannar ialf hemma till helgen.
Har tänkt följa med mamma och pappa till Örebro på fredag för pappa ska till sjukhuset där och sen har vi tänkt att dem ska med mig och stanna i Karlstad resten av helgen, så det blir nog bra ändå:)

 

Försten ser ni nått nytt i detta inlägg?;)

namn bloggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar