lördag 19 mars 2011

Nu är det dax igen!

Hej jag heter Joanna och jag kan inte somna som vanligt!
Ligger här och surfar från mobilen och försöker slappna av och bli tröttare.
Jag är trött men kan verkligen inte somna.
Men bara jag somnar så kan jag sova i flera dygn men det är själva insomnandet som är problemet.
Och nej inte ens insomningstabletter funkar eller okej har inte testat på riktigt kanske men har fått de någon gång när jag vart inlagd och så fick jag en av Ulla när jag och micke gjorde slut och mitt liv rasa samman och allt var allmänt kaos men nej inte ens med insomningstabletter somnar jag utan ligger klarvaken och stirrar in i väggen.
Jävligt irreterande är det ialf att inte kunna somna speciellt när jag känner mig trött men de går liksom bara inte att somna.
Men men får väll försöka en gäng till då banne den som ger sig!

posted from Bloggeroid

2 kommentarer: