lördag 5 mars 2011

Slapp kväll

Har inte hänt så mycket i kväll har bara kollat på film och slö surfat och tagit de lugnt.

Andreas ringde förut och sa att han  ska komma till Karlstad till helgen vi får se hur de blir, han jobbar ju till 24 på fredag och jag vill inte ha honom ute på vägen mitt i natten och kommer han på lördag så blir de ju bara 1½ dag ja vi får se kanske ska försöka få honom att komma helgen efter det i stället så han kan komma redan på fredan men det löser sig nog.
Tror han har fått sig en tankeställare efter mitt lilla utbrott i tisdags för nu är han uber gullig i stället och under telefonsamtalet på 15 min informera han mig 10 gånger att jag var världens underbaraste tjej.
Och han har skickat massa gulliga smsa i dag med, det är svårt att lära en gammal hund att sitta men går;)


Har även kollat lite resor nu på kvällen, jag och Andreas har pratat om att ta en weekend och det skulle vara himla skönt att få komma bort en sväng men får se hur det blir med det med.

Nu ska jag försöka sova får se hur de går när jag har sovit hela dagen i dag men i morgon ska vi till farmor och farfar och äta smörgåstårta för Farfar fyller 75 år på tisdan.


Godnatt!

4 kommentarer: