onsdag 16 mars 2011

Speedway nörd?

Jag och Andreas diskuterar speedwaykrascher...

Jag: "så du tror att jag inte bryr mig om du kraschar?"

A: "Nej även om jag skulle få åka ambulans så skulle du säkert stanna kvar för att se klart matchen"

J: "öhmm... *ler lurigt* Nej jag skulle gå upp till domaren och grina tills han flytta matchen till en annan dag så jag kunde se klart slutet"

A: "De förstod jag väll, DIN JÄVLA NÖRD!!!"

haha;) ♥

image

3 kommentarer:

  1. Ska också slänga mig i soffan nu

    SvaraRadera
  2. Känner till lite om Aspergers. Var ihop med en kvinna vars dotter hade detta, hon var då dottern 15 år. Fick jättebra kontakt med henne, dottern alltså. Hon var så framåt hela tiden. Det var faktiskt en underbar tid jag fick med familjen. Kan det vara att man själv varit diabetiker i 49 år som man har en annan livsstil.

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du har asperger, det har jag oxå. Det är ju helskönt att ha det,. Vi är ju väldigt speciella och roliga, andra är ju aptråkiga jämfört med oss hehe. Nä fy fan jag skulle inte vilja inte ha asperger, fy vad livet skulle bli trist utan det. Du är söt. Nä nu måste jag gå och dansa lite. Konstig kväll för mig det här. puss och kram

    SvaraRadera