måndag 28 mars 2011

Väckt

Vad gör jag vaken mitt i natten? Ja de undrar fan jag med men blev väckt av L som ringde från England och tyckte att jag skulle ringa upp. Men tur att jag var pigg nog att inse att de skulle kosta en förmögenhet att ringa t England så han fick gott betala det själv om han ringer mitt i natten fast första gången han ringde tryckte jag på upptaget och drog kudden över huvudet men så dröjde de en minut så ringde han igen och jag kände att de va lika bra att svara och få det överstökat så jag kan få sova vidare sen men nu kan jag inte somna om.

Förut skrev jag att jag inte hade riktig koll på när jag skulle jobba för honom men en sak är säker ingen sa att jag skulle jobba nattskift och ta emot nattliga samtal från England när jag tacka ja till det här jobbet ialf!
Påminn mig om att stänga av mobilen på nätterna tack!

posted from Bloggeroid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar