torsdag 24 mars 2011

Våffel lunch

VFFLOR1

Eftersom det är våffeldagen i morgon men är ju inte hemma då så körde jag och baby våfflor till lunch i dag, ja Baby gillar med våfflor såklart säg nått den där katten inte äter eller jo hon gillar faktisk inte fisk som det är känt att katter ska gilla, men men det här är ju ingen vanlig katt det är ju en rockstjärne katt;)

2 kommentarer:

  1. Åh, vad gott med våfflor! det älskar jag.
    Jag har haft det hektiskt ett tag nu men äntligen så är jag fri resten av dagen. Ska vi köra? Jag undrar förresten om du får några besök ibland från min blogg? För flera som söker på Asperger hamnar på min blogg sedan du gästbloggade och folk läser det inlägget lite nu och då och jag hoppas dom klickar sig vidare från det inlägget och hit.

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. åh, våfflor är så himla gott =)

    SvaraRadera