torsdag 24 mars 2011

Vaken mitt i natten?

Jag är vaken än för följde ju som sagt matchen och sen sluta Andreas jobba vid 00 så skulle ringa och säga godnatt men fastna i telefon i en timma.
Och sen mitt i allt ser jag att en av valsarnas polska förare inte kommer åka i sverige mer pga bråket om de nya ljuddämparna så passa på att slänga upp den nyheter på aktuelltspeedway med när jag ändå höll på och sen var jag tvungen att smsa nyheten t pappa så det är de första han ser när han vaknar i morgon, nej vi har inget liv;-)

Men prata som sagt med andreas och andreas är en sådan person som inte visar sina känslor öppet så ofta jag öser gulli gull sms över honom varje dag men det är inte så ofta han säger så mycket mer än "jag älskar dig joanna" inte för det är nått fel på det men de senaste veckorna efter att jag gjorde slut där en sväng så har han blivit mer och mer kärleks full, nästan som han insåg att jag mena allvar och att han är tvungen att visa att han med menar allvar eller något.
Som typ i söndags när vi inte skulle ses på 3veckor men efter en vecka stod han inte ut mer och åkte hit för att få vara med mig i 15timmar och i dag sa han "joanna, jag blir bara mer och mer kär i dig för varje dag som går"
Vi räkna även efter och insåg att det är nästan exakt 1år sedan vi lärde känna varandra nu men de känns som vi känt varann i hundra år.
Tack facebook och tack thj för att du hade andreas på din vännerlista annars hade vi antagligen aldrig börjat prata med varandra ens:-P

posted from Bloggeroid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar