måndag 16 maj 2011

Från sängen

Ligger i sängen nu men kan inte sova för känner mig azlldeles konstig har ont i huvudet och mår illa känner mig febrig med bläää.
Och det är varmt och kallt på samma gång.
I morgon kör mina valsar i norrköping och jag önskar att jag kunde vara där men de går inte måste vara på kursen och sen kan jag ju inte flänga runt i halva sverige hela tiden även om jag skulle vilja det.
Jag måste försöka aceptera att min kropp behöver mer vila än de flesta andra för att orka med.
På fredag (tror jag? Är det inte den 21a då?) så har Andreas vart min i 4månader och ska jag vara ärlig så trodde nog ingen av oss att de skulle funka så länge när vi blev i hop men som han sa i helgen vi har helt enkelt växt ihop och de känns bara som jag blir mer och mer kär för varje dag.

posted from Bloggeroid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar