tisdag 24 maj 2011

Godmorgon

Ligger i soffan och läser om askmolnet som ställer till med flygkaos mamma och pappa ska ju flyga på onsdag och de har börjar ställa in flyg från Norge nu därifrån de ska åka så vi får se om de kommer i väg.

Just nu är jag mest orolig för speedwayförarna som jag vet ska flyga nu på morgonen och de har ställt in flera flyg från England och de måste vi få till hagfors tills kl 19 i kväll, men de är nog lugnt:)
Att lite aska kan ställa till sådant kaos.

 

Nu ska jag börja mitt “nya liv” och ta cykeln till hela livet kursen, ja jag och Andreas har gjort en deal cyklar jag i stället för att ta bussen fram tills min semester v 29 så betalar han min resa utomlands;)
Fast han hade stänga order om att jag inte får cykla när jag är sjuk eller har ont i lederna för jag har en förmåga att när jag börjar med något så kör jag 120% tills kroppen går sönder.

 

Ne dags att bussen och dra i väg har mycket på gång i dag!

3 kommentarer:

  1. då får vi hoppas dom kommer sig hem. Jäkla vulkan till o ställa till det :P

    SvaraRadera
  2. Hej jag brukar inte be men läs detta jag skulle villja få din åsikt om det jag skrivit!!! Kram

    SvaraRadera
  3. Hjälp får panik när jag tänker på detta! Vi ska flyga på fredag från Göteborg!

    SvaraRadera