tisdag 3 maj 2011

Godnatt!

Det har bara gått 2 dagar och jag saknar Andreas så förbannat jävla mycket och jag måste stå ut i 1½ vecka till, varför måste han bo på andra sidan sverige för?
Men tack och lov att de finns telefoner annars skulle jag nog dö av längtan.

Och i morgon ska han köra årets första match för 3:e gången hehe ja det är tredje gången han ska åka årets första match nu för han inte kunnat köra för migrän men nu är det dags igen och jag är redan nervös.
Och jag kommer antagligen inte kunna följa matchen på nätet häller för de uppdaterar inte live i sverige just nu så kommer sitta på hel spänn hela matchen tills han smsar och säger att det är klart som han lovat.
Men det går nog bra han har ju åkt ett antal matcher förut när vi bara var vänner men nu känns de annorlunda.

Får väll skicka ut någon av min spioner i Eskilstuna som får följa matchen och informera mig;)

Ne dags att krypa ner under täcket är sjukt trött och ingen kan säga att jag inte vart igång i dag iallafall.

 

Godnatt mina vänner!
Sov gott!

2 kommentarer:

  1. svar: Jaha ok :P och vem är din favorit skådespelare ? :))

    SvaraRadera
  2. Hej! Vilken trevlig blogg du har! :)Hoppas att du har sovit underbart gott inatt då! ;) Kram

    SvaraRadera