fredag 20 maj 2011

Godnatt

Ne kanske dags att ta natten?
Ska stoppa i mig värktabletter och krypa ner under täcket och se på tv tills jag somnar.

 

Ja de här blir mitt sista blogg inlägg då för i morgon går ju jorden under;)

 

Godnatt mina vänner och vi ses nog i morgon med;)

6 kommentarer:

 1. Sv: tack detsamma! :)
  jo men visst, jag lägger till dig nu! :D

  SvaraRadera
 2. Sv: toppen det! :)
  är allt bra med dig? :)

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Mitt namn är Ellinor och jag har som tanke att starta ett smyckesföretag! Jag kommer att sälja armband, halsband och örhängen till grymma priser, max 50 kr/st. Det återstår bara en liten marknadsundersökning. Så om du orkar ta din tid att svara på några frågor så skulle det vara guld värt för mig :) Maila svaren till: ellinorparck@hotmail.com

  1) Vad är du själv ute efter för smycken? Silver/guld? Mode/unikt?
  2) Vad tycker du är ett rimligt pris för armband, halsband respektive örhänge?
  3) Hur ofta köper du smycken?
  4) Vad lägger du helst pengarna på när du köper ett smycke, kvaliteten (så som till exempel äkta silver) eller att de är snygga?
  5) Har du några tips du vill dela av dig till mig? :)

  Du får jättegärna även kika in på min blogg där jag lagt upp en bild på de tre smycken jag gjort (men kritisera med måtta, de är de första jag gjort i mitt liv haha), och skriva en kommentar om vad du tycker av dem :)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Hej, jag heter Cicki Öhrman. Jag undrar om jag skulle kunna få intervjuva dig till ett skolarbete jag har som handlar om hur det är att leva med Aspergers syndrom och hur du uppfattas av andra människor? Skulle vara evigt tacksam! Förstår omd etta är känsligt men jag förlorar ju ingenting på att fråga dig=)

  SvaraRadera
 5. Det förklarar saken hehe :) hur länge har du vart det?:) vad gillar du mest att fota?

  SvaraRadera