söndag 15 maj 2011

Hem ljuva hem!

Ja då är jag hemma efter en fullspäckad helg i Göteborg, blev ingen viloresa detta inte.

Kom fram vid 17.00 på fredag eftermiddag 20 minuter försent efter att vi kört på en älg med tåget så en ruta sprack, en tolvtaggare och den avled omedelbart.

Satt i vagnen precis bakom loket och det skacka och small så man trodde att vi skulle spåra ur när som helst och rutan bakom om sprack men dock bara yttre glaset eftersom de är säkerhets rutor på tåg.
Men alla klara sig oskadda utan älgen, men han får ju faktisk skylla sig själv lite om han är ute och promenerar på järnvägsspår han borde ha vetat bättre.

Väl framme fick jag vänta 17 min innan Andreas kom och vi tog en taxi till hotellet bytte kläder och gjorde oss redo för att dra till Lisberg och eftersom jag alltid får som jag vill så fick jag Andreas att köpa ett åkpass och gå med på att åka bla bergbanan, Balder och uppskjutet;)

Vid 22.30 promenerade vi in mot avenyn och tog en öl innan vi begav oss mot hotellet igen.

 

Gårdagen spenderades på stan där jag shoppade ett par byxor och Andreas köpte även ett par jeansshorts för 800 kr till mig kan ju erkänna att jag aldrig skulle köpa såna dyra shorts själv.

Sen vid 14.30 åt vi mat och drog sen till Ullevi och hämta ut mitt presskort och sen hem till hotellet och byta om och regnet börja vräka ner vid 17.30 tog jag spårvagnen till Ullevi för skulle på Mediamöte kl 18.15 och få min fotografväst.

Var en mycket rolig och givande kväll och nu har jag varit på mitt livs första presskonferens och sprungit runt i de “hemliga gångarna” under Ullevi, lite läskigt var det och skulle aldrig gå där själv känns nästan som det var taget från en Beckfilm.


Tyvärr bröts matchen efter 15 heat pga regent och Andreas drog till hotellet tidigare eftersom jag skulle på presskonferensen efteråt.

Så gick ut från Ullevi vid 22.30 och mötte tre män från småland vid en busshållsplats som börja prata med mig för att jag hade presskortet runt halsen och tillslut kom vi fram till att vi tydligen bodde på samma hotell så vi bestämde oss att ta en taxi tillsammans men taxichauffören envisades med att följa sin GPS fast vi sa att vi åkte fel så helt plötsligt blev det en sväng till Mölndal med men när jag blev in genom hotelldörren vid 23 tiden så hade Andreas redan krupit ner i sängen så gjorde honom sällskap.

 

Sen upp vid 8 i morse, packa, äta frukost och ta taxi till tåget som gick 10.10 och nu är jag hemma igen.

Är trött och sliten och har ont i lederna efter att va ute i flera timmar i skit vädret i går så resten av dagen blir det bara slapp i soffan:)

 

Men har haft en underbar helg med min man <3

Här får ni lite speedwaybilder med;)

http://foto.speedwaybladet.se/#71

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar