onsdag 25 maj 2011

Mot mobbning!

5 kommentarer:

 1. tack desamma!
  använder mig inte av bloglovin :)

  SvaraRadera
 2. hej fin blogg,tänkte höra om du kunde gå in på denna länken ock rösta och sprida du kan vinna en länking i min blogg också,hoppas du vill hjälpa till kram:)

  http://comviqkickstart.se/trollhattan/inner.php?pid=32

  SvaraRadera
 3. Bra reklamfilm/låt det där. Själv föreläser jag ute i skolor om ämnet. Tillsammans mot mobbningen!

  SvaraRadera
 4. Sv:
  Ja, det är bara att kontakta skolor och annat och informera om att du finns tillgänglig med dina tjänster. Lägg upp ett bra upplägg på din föreläsning, skapa ett intresse redan från början. Ha den helst inte längre än 1 timme, då publiken oftast tröttnar om den är längre. Använd gärna en power point som stöd.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar den här reklamvideon :) den är faktiskt jättebra, gör det något om jag också lägger upp den på min blogg?

  SvaraRadera