tisdag 24 maj 2011

Regning speedway match

Ja ni mina vänner jag kom hem för 20 min sedan och har hunnit krupit ner i pyjamasen blev en lång match i dag pga regn och sen yra jag runt i depån i 30 min efter matchen för skulle prata med Antonio Lindbäck och Matilda var med och hon skulle ha Daniel Nermarks autograf och visst fixar vi de sa jag men då får du följa med fram ja sa hon men när jag väl var framme hos honom och vänder mig om så ser jag hur hon springer och gömmer sig bakom ett staket så jag fick allt fixa autografen själv, var säkert 10 år sedan jag fick hans autograf sist så de kanske var dags nu;)

Sen när jag prata med Antonio så skulle hon ha hans autograf med och sen passa hon på att posa lite med honom när vi ändå höll på;)

IMG_9369-2

Nu ska jag fixa lite bilder och sen blir de sängen ska upp i morgon och vinka hejdå till mamma och pappa när de åker till Turkiet om de nu kommer i väg;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar