torsdag 19 maj 2011

Sömnlös

Precis som vanligt så kan jag inte sova när jag måste sova och jag behöver minst 8timmars sömn för att orka med helst mer, hur mycket sömn behöver ni?
Men har dock sovit 2 och en halv timma på dagen i dag med.
Men men får väll sova 1 och en halv timma på bussen ner i morgon med för bussar är ju värsta sömnmedlet.

Jag saknar Adde så jävla mycket och är bara 4dagar sedan jag såg honom sist och får inte se honom förän tidigast nästa helg jag önskar att han bodde på andra sidan vägen så jag bara kunde gå dit och pussa på honom lite i bland.
Hade dock skjuts t norrköping i tisdags fram och tebax över dagen men tacka nej kan inte åka runt och fara på varenda speedway match i hela sverige måste hinna med allt annat jag ska göra med så får stå ut utan Andreas ett tag till men han finns ju alltid här ialf fast på andra sidan mobilen, tror ärligt inte att jag skulle överleva utan en telefon.

Ne dags för ett nytt sovförsök.
Godnatt igen!

posted from Bloggeroid

1 kommentar:

  1. Hoppas du kan somna nu! =) Jag kan klara mig på ganska lite sömn, men i genomsmitt sover jag väl mellan 6,5 och 7 h/natt.

    SV: Tack för din kommentar! Jag gillar dagens blogg-tävlingar, därför var det väldigt bra att du tipsade mig om din! :) Kul att du har andra tävlingar oxå! =) 400-600 unika besökare är jättemkt ju! Grattis! ;) Har du tävlingar varje dag? :)

    SvaraRadera