söndag 29 maj 2011

sömnlös

Nu ligger jag här igen och kan inte sova.
Baby ligger på golvet brevid sängen så jag måste sträcka ut armen för att kunna klappa henne och om jag inte klappar henne så blir hon arg så jag fråga henne om hon inte kunde ligga i sängem i stället så jag slapp sträcka mig men nej nej de gick sig inte an och vi vet ju redan vem som bestämmer i det här huset;-)

Åhhh jag vill sova varför kan jag inte sova?
Öhm jo kanske för att jag sov i 5 tinmar på dagen förut:-P opppps;-)
Published with Blogger-droid v1.6.9

2 kommentarer:

  1. Vinnaren av dagens blogg finns uppe! :) Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:
    http://vadfanskajagheta.se/2011/may/mandag-dagens-blogg-5.html#comment

    SvaraRadera
  2. Uscha, hata sömnlösa nätter! :(

    SvaraRadera