tisdag 24 maj 2011

Stress

Nu är jag hemma har cyklat 6km i dag och fått ett half astmaanfall nu är jag hemma i 10 min hinner slänga i mig en panpizza sen springa ut på stan och göra några ärenden innan jag ska sätta mig på bussen till hagfors ska passa på att vila lite på bussen för hinner bara vara hemma i 45min sen ska jag i väg och jag måste ju hinna fixa kamerorna innan det så, stress, stress,stress

posted from Bloggeroid

7 kommentarer:

  1. Sv: åhh vad trevligt :)

    Jag ska bara vara hemma tror jag :) Har varit på sjukhuset, så ska nog ta de lungt <3

    SvaraRadera
  2. Vill du bli dagens blogg? Ta chansen att få ta del av mina läsare genom att klicka på länken nedan och skriv att du är med!

    http://maddisenj.blogg.se/2011/may/dagens-blogg.html

    Gillar du inte sånna här kommenterare ber jag om ursäkt!

    SvaraRadera
  3. Jobbigt med stress. Jag är väldigt känslig för stress:-( Kram!

    SvaraRadera
  4. Svar: Ja, det kan ju gå hur som helst ;D

    Jag har lagt till dig på Bloglovin nu! :)

    SvaraRadera
  5. Snygg blogg :), allt bra med dig?

    SvaraRadera
  6. VECKANS BLOGG ÄR UPPE + NY OMGÅNG !! LYCKA TILL :)

    SvaraRadera
  7. var med i dagens blogg tävling hos mig !! :D

    SvaraRadera