måndag 30 maj 2011

Svar på era frågor

Anonym: Du är ju sjuk hela tiden, borde du inte uppsöka läkare?:/

Svar: Jag har under årets lopp genomgått många specialist utredningar hos både, Reumatologen, Neurologen, smärtkliniken, infektionskliniken och endokrinologen och jag lider av reumatiska sjukdomen psoriasisartrit vilket gör att jag har jätte dåligt immunförsvar och är jätte infektionskänslig och får ofta feber och infektioner så urinvägsinfektioner och bihåleinfektioner är “vardagsmat” för mig.
Så jag kan inte springa till doktorn varje gång jag får feber för jag kommer alltid att få leva med denna sjukdom och man få helt enkelt lära sig leva med det och jag känner min kropp så väl nu så jag vet oftast själv när det är dags för ett läkarbesök och kanske en pencilinkur eller kortisonspruta.

Och jag har regelbunden kontakt med min läkare.

5 kommentarer:

  1. sv; krya på dig! Jo jag har det ganska bra :)

    SvaraRadera
  2. Tror även att sömnen kan spela in en hel del.. Så länge jag läst så har du iaf haft sömnproblem och oftast somnat tidigt på morgontimmarna och vaknat på runt mitt på dagen om du inte haft någon tid att passa.
    Sånt påverkar mer än man tror.. Då kroppen behöver dagsljus och regelbundenhet vad gäller sömn. Sen är ju vissa känsligare än andra och vissa tåligare.

    SvaraRadera