måndag 16 januari 2012

Barn ska få vara barn!

Kollar på Mamma och minimodeller, Herregud säger jag bara barn måste få vara barn !

Vad tycker ni?
Är detta rätt?

6 kommentarer:

 1. Helt sjukt! Fattar inte hur en del tänker ibland..
  Visst att det är kul om barnen får modella o så, men med MÅTTA! Barn ska definitivt vara barn!

  SvaraRadera
 2. Ja, helt sjukt. Okej de är okej om dom är minimodeller men då ska dom få göra de dom vill göra och göra de på sitt sätt. Och så e de fel att sminka dom, raka deras ben, osv. Bara helt fel. De kommer dom ha fullt upp att göra när dom är i tonåren.

  SvaraRadera
 3. hej!
  svar: tycker det är jätte bra att du bloggar helt öppet trots din sjukdom och gör gärna ett bloglovinbyte med dig :) lägger till dig nu så kan du lägga till mig :)
  och jag är gärna med i veckans blogg!! :D

  SvaraRadera
 4. sv: Jätte bra blogg, verkligen! Jag går på linjen Barn & Fritid och då går jag en kurs som heter "Människor i behov av stöd", du kanske har hört talas om den kursen förut? Iallafall, då lär vi oss jätte mycket om asperger samt autism (och såklart en massa andra funktionshinder). Jätte kul att jag hittade din blogg, keep up with the good work! :)

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dig! Vissa går verkligen till överdrift.

  Jag har en utmaning till dig på min blogg! ;-)

  http://brassemamma.blogg.se/2012/january/utmaning.html

  SvaraRadera
 6. Jag vågar typ inte titta, tycker att dessa mammor är så sjukt vidriga som pressar sina barn! Jag är fan 14 och jag tror jag leker mer nu än vad dom gör...

  SvaraRadera