torsdag 5 januari 2012

Bilder från julafton!

Klicka på “visa bildspel” för att se alla bilderna:)

3 kommentarer:

 1. Hej ! :D
  jag har tyvär inte bloglovin :)


  bara en fråga.
  tjänar du pengar på din blogg? :)

  SvaraRadera
 2. Visst kan vi ha bloglovin byte!
  Följer dig nu!

  SvaraRadera
 3. Min lillasyster fick också diagnosen asperger för nått halvår sen. nu står jag i kö för utredning för de också samt add.
  Roliga är att jag är den enda i släkten som faktiskt lärt mig hur hon funkar, inte ens morsan har lärt sig de. Redan som små så visste jag att det var ingen idé att be henne om något utan bara säga att hon Ska göra det :D tyvärr ledsamt att ingen sett nått på oss tidigare, man hade nog sluppit mycket skit och slöseri med livet om någon hade tagit tag i det.
  Följa varann på bloglovin?

  SvaraRadera