tisdag 17 januari 2012

experiment ta bort celluliter

image

I går hitta jag ett paket i brevlådan och jag har fått den stor äran att testa Karin Herzog´s Dynamik Duo  från Karin Herzog´s butik och på deras hemsida skriver dem att Karin Herzog Dynamic Duo har hjälpt till med att:

* Göra huden synbart fastare och slankare
* Motverka celluliter
* Motverka bristningar
* Hjälpa kroppen att rensa bort slaggämnen
* Skingra fettvävnad som samlats under huden
* Stimulera ämnesomsättningen i cellerna
* Stimulera blodcirkulationen
* Öka produktionen av kollagen

Och eftersom jag gått ner så mycket i vikt så har jag typ “vågig” hud på låren som jag stör mig massa på och detta ska denna produkt motverka, dock har de förberett mig på att jag inte får räkna med jätte stort resultat bara efter en tub eftersom jag gått ner så mycket så behöver jag antagligen en längre behandling.
Så nu ska jag testa denna produkt så åter kommer jag när den är slut och visar före och efter bild:)

Skärmklipp

4 kommentarer:

 1. Sv: Tack! Din med :D
  Är det bra med dig?

  SvaraRadera
 2. Sv: Härligt :) Allt bra här med.

  Vilka fina bilder du har i header förresten!

  SvaraRadera
 3. Sv: Hejsan! Vilken bra och informationsrik blogg du har. Gillar dina videoinlägg! :)
  Tyvärr så är jag inte så aktiv med Bloglovin'. ^^
  Var gärna med i min blogg där du gissar hästrasen, och kan vinna en länkning! :)

  SvaraRadera