fredag 13 januari 2012

Färdig jobbat

Nu är jag hemma från jobbet, smet lite tidigare i dag så jag hinner plocka lite i lägenheten innan vi ska sätta oss på bussen till Hagfors.

Intervjun gick bra och jag hittade rätt tog med mig fotografen P för jag ville se på när han fotade för ville lära mig att fota med extern blixt för ska köpa mig inom kort (eller så kanske jag får en om jag är riktigt snäll för nån fyller ju år snart;))
Men jag tycker att bästa sättet att lära sig är att se på när andra gör det, tekniskt sett kunde jag ju ha fotat själv i dag men vi kombinera uppdragen med en liten fotokurs med, man kan aldrig lära sig för mycket.:)

På vägen hem hämtade jag ut min externa hårddisk som jag beställt så håller just nu på att tömma datorn på ett antal tusen bilder så förhoppningsvis blir den lite snabbare nu:)

Nu ska jag käka mat och göra klart de sista innan det är dags att ta bussen till Hagfors:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar