fredag 20 januari 2012

För tidig invägning!

Veckans invägning fick ske 2 dagar för tidigt denna vecka eftersom jag inte är hemma på söndag så:
 
Resultat vecka 3 (endast 5 dagar): -0,6
Resultat efter 3 veckor: 3,3 kg

Har verkligen sovit ut i natt somna 22.15 och vakna första gången 03 och undra om det inte var dags att gå upp snart men somna om och vakna 06 och tyckte att nu måste de väll vara dags att gå upp i alla fall och somna om igen och sov tills klockan ringde 07.30 och då fick jag äntligen hoppa upp ur sängen.

Nu försöker jag få i mig frukost och ska sen dra ut i kylan usssch är –6 grader ute inte alls nice.

Ne dags att dra till jobbet och sen 10 är det dags för att smita i väg på fotouppdraget jag fått från hem och hyra och jag är faktisk lite nervös för ska fota i förhållanden jag inte alls är van i men de blir nog bra ska släpa med mig stativet över hela stan ifall jag behöver det, det är i sådana här lägen som jag önskar att jag hade körkort.

3 kommentarer:

  1. Hej! Absolut, ska bli intressant att följa din blogg. Och viktminskning ser jag :) lycka till!

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat!!
    Lycka till med fotouppdraget! Det kommer säkert gå kanonbra!

    SvaraRadera