måndag 9 januari 2012

Godmorgon!

I morse var de segt att komma upp eller ja va uppe första gången vid 6 och vinka hejdå till Andreas men höll på att frysa ihjäl och kröp ner under varma täcket och sov i 1½ timma till och sen var de svårt att ta av sig täcket och gå upp, det ät inte bara –10 ut Andreas har även stängt av elementet i sovrummet så de va typ 14 grader inne men kom upp tillslut och nu försöker jag få i mig frukost.

Känner mig fortfarande inte helt frisk men magsjukan är iallafall borta så ska försöka klar en jobb dag.
Fast Baby har fått magsjuka eller nått i stället (antagligen bara ätit för mycket godis) så ska köpa välling till henne på vägen hem för välling ska va bra för små oroliga kattmagar har veterinären sagt en annan gång:)

Kanske skulle ringa och säga att jag tar vård av barn i dag så jag slipper gå ut i kylan;)

2 kommentarer:

  1. Haha, välling? :D Vad roligt, det är ju inte det man tänker sig ;) HAHA ;D
    Ska vi btw följa varandra på bloglovin'? :D
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. det finns en som jag känner som ringde och sa att han tog ut vård av sjukt djur =) kram

    SvaraRadera