tisdag 24 januari 2012

Hur många jobb har egentligen den där Joanna?

Förra veckan när jag skrev att jag skulle dra från jobbet för att göra ett annat jobb så fick jag en kommentar av en läsare som följt min blogg ett tag och som tyckte att jag hade typ 100 jobb och vissa med min diagnos har ju väldigt svårt att ens få ett jobb.

Så hon tyckte att jag skulle skriva och berätta om vilka jobb jag egentligen har och vilka som är anställningar och vad som är ideellt osv för hon tyckte att de verka som jag gör väldigt mycket:)

Och visst gör jag en del så har skrivit en liten lista på allt här nere:

-Jag hör för det första till projektet Futuro och genom dem har jag praktik på Mediagruppen Karlstad för tillfället är jag upp i 18 timmar/vecka men vi strävar efter halvtid.
Och de är det här som är mitt riktiga “jobb” och det som går först.

-Sen har jag en timanställning hos Tidningen Hem och hyra på 2 timmar i månaden där jag gör enkäter, det vill säga går ut på stan och ställer “månadens fråga” till olika personer och fotar dem, så ni som har den tidningen så får ni kolla extra på månadens fråga varje månad för det är mina alster;)

-Sen jobbar jag Ideellt som fotograf åt Valsarna speedway fotar alla hemma matcher och de borta matcher jag tar mig i väg på, detta är något jag gör helt gratis och på min fritid.

-Sen jobbar jag som skribent och fotograf åt Aktuellspeedway, följer matcher, publicerar resultat och nyheter och fotar, även detta är något jag gör ideellt på min fritid utan att tjäna något på det.

-Är även skribent och fotograf åt Speedwaybladet och även detta är ideellt och gör ungefär samma saker som på Akuellspeedway.

-Sen är jag Webbmaster och Fotograf åt speedwayföraren Ludvig Lindgren, uppdaterar hans hemsida med resultat och nyheter och bilder.
Även detta är ideellt men får bästa lönen, en kram före och efter varje match;) haha

-Har även en uppgörelse med andra speedwayförare tex Daniel Nermark, ochTomas H Jonasson  att de får fritt använda mina bilder på tex sina hemsidor osv i byte mot lite reklam.

-Sen föreläser jag ju allt eftersom jag blir bokad

-Och sen får jag lite frilansuppdrag lite då och då bla av Hem och hyra som de va nu i fredags


Så nej jag gör inte riktigt hundra saker kanske men jag har många bollar i luften:)
Och de som är bra med “speedwayjobben” är att jag gör allt efter egen vilja och ork bla förra säsongen tog jag en paus från allt i 3 veckor för jag kände att de blev så mycket så detta är något jag gör helt kravlöst och för att jag tycker det är kul:)

5 kommentarer:

 1. Nämen just det! Jag tänkte inte så långt. Jag följer ju redan dig. (;

  SvaraRadera
 2. Annica Lundqvist24 januari 2012 17:34

  Joanna, tycker inte du ska behöva försvara att du har många bollar i luften. Du är en jättehärlig tjej och jag är glad att du får göra så många grejer som du gillar. Man kan inte dra alla med as över en kam. Alla är olika personer, med olika intressen osv. Du får hålla på med nåt som är ditt intresse.
  Många kramar från Annica Lundqvist,

  SvaraRadera
 3. svar: jo men personen mena att jag skulle skriva det för att visa att alla personer med AS inte är lindana jag försvarar mig inte:)

  SvaraRadera
 4. Intressant blogg!
  Aa, vi kan göra ett bloglovin byte! :)

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du har så mycket på gång. Wow säger jag bara! :)

  SvaraRadera