tisdag 24 januari 2012

Illamående är det värsta som finns!

Jag har upplevt all möjlig smärta och skit men illamående slår fan allt.
Och smart som jag va så testa jag att böja ner huvudet mellan knäna för man ska få dö ont i huvudet om man gör de när man har bihåleinflammation, och mycket väl var det så för trodde at huvudet skulle sprängas och de kändes son jag skulle svimma och spy på samma gång typ så vet jag att jag aldrig mer ska testa det ialf:P

Fick tag på vårdcentralen tillslut med så fick en tid 13.20 i morn för de hade typ överfullt och sköterskan sa att trycket över bröstet och smärtan i ryggen  kan vara lunginflammation men men de får ta sig en titt på mig i morgon så får vi se vad jag lyckats dra på mig för spännande denna gång då.

Nu ska jag fånga in Baby för kommer en elektriker hit om 10 min och om jag inte tar henne så kommer hon typ va hans assistent och klättra på hans saker så nu måste vilddjuret fångas in;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar