söndag 15 januari 2012

Insomningsproblem


Ligger i sängen men kan inte sova antagligen beror de på att jag sov ett antal timmar under dag:-P

I morgon ska jag ta bussen hem till Karlstad igen medan Baby skas stanna kvar här:'(
Kommer sakna henne men blir bäst så eftersom jag ska åka till Norrköping på fredag så slipper jag dra henne fram och tillbaka på bussen och krångla med att åka tillbaka med henne till Hagfors under veckan och hon har det ju bra här med:-)

Nästa lördag har jag och Andreas vart tillsammans i 1 år och jag har slagit personligt rekord med 6månader kan ju erskänna att om någon hade sagt detta till mig för 13månader sedan så hade jag frågat om de inte var riktigt kloka;-)

Måste faktisk säga att vi mognat och utvecklas väldigt mycket båda två under det här året.
Det är inte alls lika många missförstånd längre i början fick han mig att gråta typ en gång om dagen nu händer det ca 1 gång i veckan i bland varann vecka men ofast går de över på 2minuter vi har lärt oss hantera jobbiga situationer och jag blir bara mer och mer kär för varje vecka, jag har aldrig känt som jag känner för Andreas och jag tror verkligen att jag har funnit mannen i mitt liv<3

2 kommentarer:

  1. De är så irriterande att inte kunna somna, händer mig typ hela tiden...

    SvaraRadera
  2. Va kul för dig och din pojkvän! :)

    SvaraRadera