onsdag 25 januari 2012

Jag kanske borde bli läkare?

Nu är jag hemma från mitt besök på vårdcentralen och jag funderar ärligt talat på att bli läkare för det skulle spara så mycket tid för både mig och läkarna.

Skulle vara där 13.20 men fick komma in 14.10 och undersökningen gick typ till så här:

Jag: “Jag är rätt säker på att jag har bihåleinflammation, har dåligt immunförsvar och får återkommande infektioner hela tiden och ofta bihåleinflammation och känner igen symtomen (rabblar upp symtomen)
Hon: “Varför har du dåligt immunförsvar?”
Jag: “Har psoriasisartrit och får återkommande infektion hela tiden och penicillin/antibiotika är det enda som funkar i längden) 
Hon: “Du verkar känna din kropp väl men man brukar testa kortisonnässpray innan penicillin”
Jag: “Jo vet har det hemma hela tiden fått ordinerat att jag ska ta det direkt jag känner nått så har redan testat det i över en vecka och de funkar inte”
Hon: “Ja men då  är det inget att tveka på då kör vi en kur Pencilin då, tror du… (säger nån sort) blir bra?”
Jag: “ har fått flera olika men allt utan kåvepenin funkar för det tål jag inte”

Hon undersökte mig inte ens utan lita på mig och jag börjar ju lära mig de här nu kanske skulle ta och bli läkare är ju flera gånger som jag löst problemen innan läkarna nu så;)

5 kommentarer:

 1. Tänk om jag kunde bli allergisk mot Kåvepenin, skulle vara rena fröjden för mig för den smakar verkligen fullkomligt rävgift... Urk!!

  SvaraRadera
 2. Ska vi göra ett bloglovin byte? :)
  Du har en fin blogg!

  SvaraRadera
 3. vad bra att du får medicin, hoppas att du blir bra. konstig läkare som inte undersökte dig. läkaryrket kanske är något för dig;)

  SvaraRadera