söndag 29 januari 2012

Lugn dag

Har vart en lugn dag i dag mest tagit det lugnt och den gick jag ut en stund  för att få lite frisk luft och fota Tilda.

Sen har jag även byggt om bloggen lite som ni kanske ser, vad tycker ni hiss eller diss?

Nu ligger jag bara här i sängen och ser på Wallander-skytten
och jag är kvar i Hagfors för har slängt om mina dagar så jag jobbar tisdag-torsdag denna vecka för i morgon kl 17 ska jag till Hagfors stadshus på möte för jag är utvald till en av 10 Rallyfotografer åt Hagfors Kommun under svenska Rallyt om några veckor så ska jag på informations möte och orkar ju inte direkt åka fram och tillbaka till Karlstad så slängde om dagarna.

Så morgondagen blir en någorlunda lugn dag det med:)

3 kommentarer:

 1. hej vad menar du med att tom byta blogglovin???

  SvaraRadera
 2. oj vad kul:)
  vad tyckte du om Wallander filmen, jag tyckte inte den var så bra

  SvaraRadera
 3. Jag tycker om den nya designen! Gillar den rosa färgen och fotona.

  SvaraRadera