lördag 7 januari 2012

Ont blod

Har spenderat dagen med att se Ont Blod helt klart se värd och bra tidsfördriv.

image

4 kommentarer:

 1. Vi såg de två första delarna igår oxå :) Var ju riktigt bra :) Blir spännande att se de två sista

  SvaraRadera
 2. Hej Joanna Brimstone här. Jag tycker du har en fin blogg och att det var bra sagt det du skrev ang mitt inlägg om ADHD för som jag nämde det har jag haft diagnostiserat på mig sen jag var väldigt liten just ADHD sen nyligen för några år sen fick jag även Aspergers syndrom vid sidanom och alltid blivit plågad av det innan, massa mediciner, depressioner, mobbning osv men nu har jag det bra o folk märker inte ens mitt funktionshinder. Den enda som märker det är jag och det är min ork. Annars funkar det. Ha det bra :)

  SvaraRadera
 3. sv; gör gärna bloglovin byte! :)

  SvaraRadera
 4. Nu följer jag din blogg på bloglovin <3

  SvaraRadera