måndag 16 januari 2012

sängen

Har krypit ner i sängen och precis avslutat ett långt telefonsamtal med älsk och nyss på mig själv när jag låg och ropa på baby, tror inte hon hör mig 10 mil borta;-)

Men hon har tydligen legt non stop med en hårsnodd hela kvällen när jag prata med pappa kl 16 hade hon precis börjat och när han ringde och sa godnatt 21:30 så höll hon på än så hon lär sova gott i natt den lilla filuren. I bland undrar jag om hon inte har adhd eller nått för hon är verkligen överaktiv 2åriga katter ska va lata inte leka i 6timmar, men men hon blir väll som hon umgås lite konstig så där;-)


I morgom blir de liten sovmorgon till 10 sen ska jag på möte 11 och sen kl 15 ska jag till arbetsterapin och prova ut handledsskydd, har haft de förut fast när jag va 10 år så de är i storlek xxs och en aning utslitet så är i behov av ett nytt och sjukgymnasten tyckte jag behövde ett eftersom de journalist yrket jag vill ha och de är höger handen som är sämst så jag kan avlasta den lite.


Nu är de tänkt att jag ska sova men känner mig bara rastlös men ska lägga bort mobilen nu och försöka slappa av för skulle vara skönt med ett par timmars extra sömn:-)


Godnatt mina vänner!


Published with Blogger-droid v2.0.2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar