måndag 16 januari 2012

Svar på era frågor

sassa:
När fick du reda på att du hade det och hur reagerade du?
Jättebra och fin blogg!

Svar:
precis innan jag fyllde 14 men då hade jag redan vetat om de i 1 år och jag blev bara lättad, ni kan läsa mer om det här

-------------------------------------------------
stephenie
Hej, fin blogg! Varför startade du din blogg? :)

Svar:
Känns som jag svarat på den här frågan hundra gånger nu men tar det en gång till då:P
Från början blogga jag för att skriva av mig men sen såg jag vilken stor grej de blev av min blogg när media skrev om den och insåg vilken viktig information jag egentligen bär på så nu bloggar jag lika mycket för att sprida den viktiga informationen jag bär på för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder
-----------------------------------------------

Ställ en fråga och bli länkad du med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar