torsdag 5 januari 2012

Svar på era frågor!

Linnea:
Har du körkort? Om inte, vill du ta körkort framöver?

Svar:
Nej har inge körkort men planen är att jag ska börja övningsköra igen för har inte gjort de på 5 år nu så läkarintyg finns nu ska jag bara få tummen ur och skicka in de så jag kan få lämplighetsintyg:P

image

3 kommentarer:

 1. Jag har precis fåttt mitt lämp, det tog ungefär fyra månader eftersom jag kryssade i ADHD-rutan.. Jag var dock förutseende och skaffade ett läkarintyg innan de bad om det och skickade med redan i ansökan. Tror jag sparade några månaders handläggningstid på det. Det är fjärde gången jag skaffar lämp. Blir aldrig färdig men jag tänkte bli det den här gången :P

  SvaraRadera
 2. Grattis till över 500 följare förresten!

  SvaraRadera
 3. sv: Ja jag har ju "fördelen" att de ligger i släkten på gott och ont så dom har ju lite mer att gå på
  Följer dig nu på bloglovin :)

  SvaraRadera