tisdag 31 januari 2012

Tjockis dag!

I dag är en sådan där tjockis dag, jag känner mig verkligen tjockast i världen.
Är veckan innan mens och jag går alltid upp i vik då så vågen visar massa + kilon (första gången jag vägde mg visa den + 7 kg och jag fick typ en chock till jag insåg att jag hade en liten baby mellan mina fötter som också ville väga sig tydligen, nästa gång visa den lite mindre + kilon:P) och jag känner mig  uppsvullen som en gravid flodhäst som väntar tvillingar.

De är i såna här lägen jag bara vill trycka i mig tre chokladkakor och nu gör jag all för att försöka stå emot.

Nu ska jag i stället försöka få i mig en skål havregrynsgröt men de är svårt att äta för de när någon som ligger och myser på min arm och tror att min tröja är ett skönt täcke som hon bäddar ner sig i, mammas lilla älskling<3

Ne nu ska gröten ner sen ska jag ner till källaren med tvätten och sen dra till jobbet, i bland är jag hurtig och tvättar och jobbar samtidigt;)

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Såg att du hade skrivit ett inlägg i min blogg för någon dag sedan :) Måste säga att du är en stark person, fortsätt med det du gör! Medger också att du tar mycket fina bilder :)! Kram

    SvaraRadera
  2. du ska på någon utställning i norrköping imorgon va :D?

    SvaraRadera