tisdag 10 januari 2012

Tränat och klart!

Somna en stund, det är faktis inte ofta jag går och lägger mig på dagen nu för tiden men kände att de var behövligt i dag och kände mig genast mycket piggare.

När jag vakna var jag,Z och N och hämta min mini cirkle som starka Nicklas bar hem åt mig;)
Som tack för hjälpen bjöd jag dem på cupcakes och jag unna mig faktisk en och de var riktigt goda för att vara en kakmix.

Hart nu satt i hop min mini cirkle och kört ett 15 mins pass vet att jag inte borde träna när jag inte är helt frisk men va ju tvungen att prova den och de kändes bra och jag tror lederna kommer klara av denna träning:)

Nu ska jag mumma fruktdrink, mysa Baby och se på tv och i morgon är jag ledig så ska bli skönt med lite extra vila, jag behöver verkligen det nu.

image

6 kommentarer:

 1. Svar:
  Nej jag tror inte det var vi som försöker gå ned i vikt! haha ;)

  SvaraRadera
 2. Nu kan du kolla vilka som vann dagens blogg!
  Det kanske va du? :D

  SvaraRadera
 3. hej allt bra ? lust att vara med i min tävling som avslutas i morron ?
  http://mariaenliten.blogg.se/2012/january/tavla-om-ansiksmask-och-harshampoo.html

  SvaraRadera
 4. Hej! Jättefin blogg du har!! Hoppas allt är bra med dig, kram! :)))

  SvaraRadera
 5. Varsågod! Jag mår bra tack :)

  SvaraRadera
 6. Gud vad skön att du kommit igång o träna.. jag vill också, skall se om jag kommer iväg imorgon på zumba. Har idag slösat min dag med att installera om min gamla dator , och min nya, så den gör som den skall.. annars inte rört mig fr soffan förutom en promenad till kylskåpet.

  Ha det gött

  SvaraRadera