onsdag 18 januari 2012

Veckans blogg!

Veckans blogg är:

Skärmklipp

Klicka på bilden för att komma dit:)

image

Skriv en kommentar att du är med och berätta varför just din blogg skulle bli veckans blogg!
För att öka din chans:

-Gilla detta inlägg på bloglovin
-Följ bloggen på bloglovin
-Tipsa om tävlingen i din blogg/på facebook

En vinnare publiceras Fredag den 20/1

13 kommentarer:

 1. Åh måste börja med att säga, gud va bra du är!
  Såg att du hade kommenterat min blogg, vanligtvis så hatar jag folk som gör "reklam" för sina bloggar. Men fastnade för din blogg, det var ingen vanlig "reklam"

  Jag heter Elin, är 15 år & visst syns det inte på mig heller, att jag är sjuk? Efter 1 ½ års utredning, fick även jag en diagnos, narkolepsi.
  Kan verkligen inte förstå, jag vill inte förstå att jag är sjuk & att jag ska vara det resten av livet. Jag kommer göra det någon dag, det vet jag, men just idag så kan jag inte acceptera att pandemrixvaccinet tog en sån stor del av mitt liv ifrån mig. Jag spelade handboll innan, jag var riktigt bra, jag hade höga mål & skulle söka in på elit handbolls gymnasium nu till vintern. Men det funkar inte med sjukdomen..
  & när jag berättar att jag är sjuk för folk, säger dom "haha nä du driver, du som alltid är så glad & sånt, du kan inte vara sjuk"
  Ville bara tacka dig för att du är en sån himla bra & inspirerande tjej! Även om det är två helt olika sjukdomar, så är det ju ändå det med att det inte syns på utsidan osv.
  Folk som vågar visa vilka dom är & folk som vill göra skillnad, är så otroligt bra! Du gjorde min dag till en bra dag. Tack!

  Skulle gärna vilja vara med i veckans blogg också, anledningen får väl bli det som står här över, att man ser inte heller på mig att jag är annorlunda på insidan.
  Keep up the good work :D

  SvaraRadera
 2. Jag är med :)
  Gillar och följer på bloglovin :)

  Hoppas du får en bra dag & var gärna med i min dagens blogg, skriv om du gjort något för större chans :)

  SvaraRadera
 3. Sure thing, vill också vara med helt enkelt för att min blogg försöker skapa kärlek på Internet ;)

  SvaraRadera
 4. jag är med lätt! :)
  började kolla lite på din blogg när du gjort en kommentar på min och tycker den är jätte bra :) följer din blogg, så nu har jag koll på vad du gör (y) men jag har tyvärr inte så mycket läsare på min blogg och skulle gärna bli veckans blogg för att få fler att se vad jag gör om dagarna !! :)

  SvaraRadera
 5. Jag är gärna med och tävlar.
  Jag vill vinna just för att jag har glömt av min blogg lite. jag jobbar och jobbar och har skaffat pojkvän och ja, då försvinner liksom det här med att sitta vid datorn. Jag vill försöka få tillbaka motivationen att skriva, och jag tror att med fler läsare man har ju mer vill man skriva och berätta. jag jobbar också lite som modell och lägger upp bilder från olika jobb osv. Ju mer man syns, desto mer jobb får man ju också. Jag vet att det finns massor med folk i branschen där ute som söker modeller. Och jag vill försöka nå så många som möjligt. Hoppas jag vinner och kan få fler läsare och att jag syns lättare där ute i världen.

  jag lägger till dig på bloglovin :P

  SvaraRadera
 6. Fan vad imponerad jag är av dig, du verkar vara en så stark tjej.

  SvaraRadera
 7. Hej! jag är med :)
  Gillat inlägget och följer på bloglovin.

  SvaraRadera
 8. jag är med !

  tycker du är riktigt stark som berättar om hur du har det offentligt, vet att många kommer tänka på det du säger & du hjälper många att stärka sitt självförtroende !
  hoppas jag blir en lika fin person som du när jag växer upp,
  kram !

  SvaraRadera
 9. Tack för din fina kommentar!
  Vill jättegärna vara med och tävla om veckans bloggläsare.
  Det behövs fler som oss, psykisk ohälsa ska man kunna prata om öppet utan att skämmas.
  Du är stark som vågar Joanna.
  Keep up the good work :D

  SvaraRadera