HEADER PHOTO

HEADER PHOTO

Lite piggare!

onsdag 21 mars 2012

Efter att stoppat i mig massa alvedon som känner jag mig skapligt pigg och ska till viktväktarna om en timma, har lovat en vän att följa med för hon ska skriva in sig  för första gången så kände att jag inte kunde att jag försöker pallla mig i väg ialf trots feber de är ju inte så ansträngande att sitta på en stol och lyssna liksom:)
+ att jag tror att jag mår bra av lite frisk luft.
Solen skiner in genom fönstret och jag längtar faktisk efter att få komma ut en stund och få lite ny luft i lungorna.

Jag tror att jag kan ha gått upp denna vecka med eftersom de är veckan före mens och jag alltid går upp 1-2 kg då men har inte vägt mig så har ingen aning.
Men försöker att inte bry mig om siffrorna för jag fortsätter krympa –10 cm runt magen nu:)

image

2 kommentarer:

Hover Pin It Code

Hover to Pin
 
Designed with ♥ by Nudge Media Design