Nu har jag bestämt mig!

söndag 4 mars 2012

Jag gick ner 4,2 kg själv på 4 veckor sen blev jag deprimerad och börja leva på skräpmat och godis gick upp 1,2 kg och tog en paus i viktminskningen.

Nu efter 3 veckors paus gick jag in på viktväktarnas sida och ser att de har nu mötena i Karlstad närmare stan och nu har jag bestämt mig för att gå dit på onsdag och väga in mig för första gången på nästan 4år.

Jag känner att jag behöver inspirationen, motivationen och stöttningen man får på mötena för att orka ta de sista 7 kilona som ska bort och jag har i över 2 år velat gå dit men pga mötena legat så långt från stan så har de inte blivit av men nu är jag  redo för att ta nya tag och nu känner jag mig verkligen peppad igen.


image

1 kommentar

Kom i håg att du ALDRIG är anonym på internet!
Ditt IP nummer sparas och jag ser vem du är.
Alla trakasserier och hot kommer polisanmälas!
Behandla andra som du vill bli behandlad själv!