Godmorgon!

måndag 2 april 2012

Nu ska jag packa i hop mina saker för om ca en timma ska jag ta bussen hem till Karlstad och som de verkar nu så blir Baby kvar här för hon vill inte alls åka buss och kommer ju ändå tillbaka hit på onsdag kväll så:)

I kväll ska jag föreläsa och jag börjar bli en aning nervös, verkar som varenda människa jag känner ska dit typ (okej är typ bara 10 pers som jag känner som jag vet ska dit men ändå:P)

Och sen för att göra de hela ännu bättre så är mitt tandkött infekterat, sårigt och jätte svullet och varje gång jag pratar så biter jag på det och de gör dö ont:(

Blev så här för ca 3 år sen men då sluta det med att de fick skära bort massa tandkött för att de skulle gå ner igen och eftersom jag har så jävla bra immunförsvar så lyckades jag den gången få halsfluss så streptokockerna spred sig till såret och sen fick jag svinkoppor i hela ansiktet med så kunde inte prata och såg ut som ett miffo på samma gång och till råga på allt mötte jag Dregen på stan av en slump  just då när jag va sådär dö snygg haha

Den här gången hoppas vi att de lägger ner sig av sig själv så jag slipper operation, fast jag kan gärna springa ihop med Dregen på stan i alla fall;)


Nu ska jag gruggla munnen med citronjouice för det ska tydligen vara bra och förhoppningsvis hjälpa mitt stackars tandkött att läcka:)
I värsta fall får jag väll föreläsa på teckenspråk eller nått;)

3 kommentarer

 1. Nu finns vinnaren av helgens blogg publicerad på min blogg. Kika in om det blev du, om inte - det kommer fler chanser!

  Ta hand om dig

  SvaraRadera
 2. Lycka till idag synd att du inte är närmare så man kunde komma och höra på föreläsningen.

  SvaraRadera
 3. Fråga på apoteket! Minns ej namnet men det hjälpte mig i alla fall, tipsades av tandläkare. Hoppas din föreläsning går bra ändå!

  SvaraRadera

Kom i håg att du ALDRIG är anonym på internet!
Ditt IP nummer sparas och jag ser vem du är.
Alla trakasserier och hot kommer polisanmälas!
Behandla andra som du vill bli behandlad själv!