fredag 20 april 2012

Godmorgon!

Har vaknat hundra gånger i natt för att magen svider men ringde vårdcentralen i går så de har skrivit ut medicin som jag börjat med nu men känner jag ingen skillnad om en vecka så va jag tvungen att ringa igen för tydligen finns det någon bakterie som gör så man får magsår och eftersom jag lyckas få allt så lyckas jag väll med det med.

Sköterskan undra om jag stressar mycket, haha tycker ni att jag stressar?
Typ i fredags då jag fick springa 1 km med en resväska för att hinna från ett möte till tåget och direkt jag satt mig ner så börja tåget rulla.

Får väll försöka ta det lite lugnare ett  litet tag iallafall för om 15 dagar är det dags för årets första elitserie match i Hagfors så då kommer de bli mycket speedway:)

Nu ska jag göra mig klar för jobbet:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar