Helgens blogg!

fredag 13 april 2012

image

006869

17 kommentarer

 1. Jag vill vara med och min blogg borde få synas lite då den har tillkommit med din blogg som inspiration till 100%
  Självklart gilalr jag ävn detta inlägg på bloglovin

  SvaraRadera
 2. Jag är med!
  Även gillat inlägget på bloglovin. (Y)

  SvaraRadera
 3. Jag är med + har gillat inlägget på bloglovin' :D

  SvaraRadera
 4. Hej jag är med! :D jag har gillat inlägget på bloglovin jag blev den 6:e som gillade! :D Jag hoppas verkligen att jag vinner.. jag har typ 10 unika... fast det vet bara jag typ... aja kram!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker min blogg borde vinna eftersom att den inte har så mycket läsare just nu, vi förlorade ca 200 nyligen och vet inte varför. :C
  Därför skulle vi behöva en nystart i form av att synas någonstans. -Som på en sån här grym blogg t.ex. ;)

  SvaraRadera
 6. jag är med därför jag har jobbat med min design jätte länga och det vore jätte kul att vinna för jag har typ inga många unika läsare alls

  SvaraRadera
 7. jag är med, jag precis som alla andra skulle behöva lite fler läsare då jag knappt har några :) Hoppas din helg blir bra!!!

  SvaraRadera
 8. Hej hej! Jag skulle vilja vinna för att min blogg är ganska nystartad och har väldigt lite besökare. Dessutom så håller jag på att försöka slå mitt personliga rekord i besökare!
  Jag har också gillat hela din blogg och själva inlägget :) Har följt din blogg ganska länge nu.
  Kram Frida :)

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Jag hade väldigt gärna velat bli helgens blogg!
  Jag bloggar om det jag tycker är roligt och som är min stora passion, bakning! Med min blogg försöker jag inspirera andra att de också kan göra lika fina saker som man hittar på caféer och bagerier.
  Har gillat dig på bloglovin och håller tummarna för att få synas på dig blogg :D

  SvaraRadera
 10. Hejsan jag är gärna med och tävlar :D

  SvaraRadera
 11. HEJSVEJS!
  Ja, jag tycker jag är värd det för att jag är positiv i de negativaste situationerna, kämpar när har rätt att bryta ihop och står för allt jag säger!

  http://tildebjrkman.myshowroom.se

  SvaraRadera
 12. Jag vill jättegärna komma med så fler får chansen att delta i min tävling plus så skulle det vara så roligt och bra då jag startat ett fotoföretag nyligen och på bloggen visas många av bilderna. Så det vore toppen att nå ut till flera. Håller tummarna och hoppas!

  SvaraRadera
 13. Jag vill vinna för fler behöver läsa min blogg.

  SvaraRadera
 14. Min blogg är så bra att alla borde läsa den! :D (Hrm... ÄRLIGT talat så behöver jag nog lite nya läsare, eftersom jag inte riktigt har tid att besöka andra bloggar just nu, så många läsare, som kommit när man kommenterat har försvunnit. - Det är trist när statistiken sjunker, och det finns faktiskt en hel del riktigt bra inlägg med tips om allt möjligt om man kikar runt lite hos mig, så det var inte bara ljug det där med att min blogg är så bra. :D Lade till din blogg på Bloglovin, och jag måste ha blivit följare 681. :)

  SvaraRadera
 15. Min blogg handlar om min vardag som ensamstående mamma, som jag har varit ända sedan jag var gravid med min lilla dotter.
  Jag skulle tycka det vore otroligt roligt om fler ville läsa min blogg :)

  Jag är med :)

  SvaraRadera
 16. Är ny på din blogg så detta blir min första kommentar, men skulle verkligen uppskatta om du kunde länka min blogg. Jag skriver om mitt liv med ätstörningar så jag är med om hindren i vardagen med en psykisk störning. Styrkekramar :))

  SvaraRadera

Kom i håg att du ALDRIG är anonym på internet!
Ditt IP nummer sparas och jag ser vem du är.
Alla trakasserier och hot kommer polisanmälas!
Behandla andra som du vill bli behandlad själv!