Helgens blogg!

söndag 29 april 2012

image
image

22 kommentarer

 1. Hej! Jag har en ganska nyuppstartad blogg. En blogg där jag delar med mig av mina tankar, både ljusa och mörka. Jag har inte hunnit göra så många inlägg än, men planen är att jag ska kunna skriva av mig om mina tankar som jag tror att många kan känna igen sig i, och på så sätt kanske hitta lite stöd i att de inte är ensamma. Sen ska jag försöka blanda det med lite peppande inlägg med lite olika citat och bilder. Det handlar alltså inte om en "i dag har jag" blogg utan en blogg med en vanlig tonårstjejs tankar, tankar som jag tror de flesta nån gång har. Så om jag blir helgens blogg kanske någon hittar ett litet stöd i min blogg, och kanske blir på lite bättre humör om den skulle va lite nere!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att vår blogg som jag och min syster & en kompis har ska uppmärksammas för att det är en rolig och positiv blogg som sprider glädje :) Har gillat inlägget på bloglovin:D

  SvaraRadera
 3. I´m in!

  För att min blogg är awesome helt enkel! Haha, nej men.. hm.. För att den är väldigt öppen, ärlig och har en blandning av allt. Jag har skrivit mycket om mina problem och svårigheter men försöker även visa andra att det kan bli bättre. Just nu går jag på Mando pga. bulimi och snart ska jag börja med praktik/daglig verksamhet och får mer hjälp med min ADHD och asperger.

  SvaraRadera
 4. Hej hej! Ibland tycker jag att min blogg är värd lite mer uppmärksamhet faktiskt. Den är inte bara en mamma-blogg utan en sjungande mamma-blogg t o m! En aning unik alltså :) Några fler följare/läsare hade bara varit så jäkla kul!

  Trevlig Helg

  SvaraRadera
 5. Kanon, vinnaren presenteras ikväll :)

  Jag är med i helgens blogg.

  SvaraRadera
 6. Jag är med! :D

  Min blogg är relativt ny, har inte haft den jättelänge, och jag tycker verkligen det vore jättekul med lite fler läsare! Jag skriver om allt jag kommer på, lägger ut kul bilder och är helt enkelt positiv! ;D

  Kanske inte världens bästa motivering, menmen, hahah ;)

  SvaraRadera
 7. HEJ!!!

  DIn blogg är väldigt bra och jag är med!!!!!!!=DDD

  SvaraRadera
 8. Jag är med!
  Varför jag borde vinna? Jag har bloggat rätt länge och tycker verkligen det är kul men det vore ännu roligare med fler läsare :) Tränar och tävlar också inom sporten cheerleading som jag tycker fler borde läsa om! Så om jag vann skulle jag bli otroligt glad! :D ♥

  SvaraRadera
 9. Jag är med ! Och anledningen till varför jag ska bli helgens blogg är för att jag försöker sprida glädje och vill öka tjejers självkänsla och självförtroende genom min blogg ! Så tycker den är rätt så viktig så skulle vara super kul om jag vart helgens blogg så jag kan hjälpa mer tjejer :)

  SvaraRadera
 10. vi är med :)
  vi vill vinna för att få synas för många läsare och vi vill ha nya läsare fast vi har runt 500 :)
  det skulle vara kul att få länkas i din blogg :)

  SvaraRadera
 11. Jag vill bli helgens blogg för min blogg har legat på djupet i minst två veckor. Folk pratar skit om mig och,jag är väldigt sjuk ( Köttelfeber ) Den sjukdomen hänger kvar i mig i 1 och ett halvt år till. Men jag kämpar men kanske vill få upp humöret lite,det är just därför jag vill bli helgens blogg ! :D Jätte fin blogg förresten ! :D

  SvaraRadera
 12. För att min blogg är grym, det bara är så & just därför förtjänar jag mera läsare, så folk ser hur grym min blogg faktiskt är! ;)

  SvaraRadera
 13. För att jag också skriver om Aspergers syndrom. Stöttar Hjärnkoll som supporter. Min blogg:

  http://www.metrobloggen.se/egenblogg

  SvaraRadera
 14. Jag är med.
  Jag vill gärna få min blogg uppmärksamad, jag skriver om min kamp mot en ätstörning. Jag försöker få andra människor med ätstörningar att inse att det finns hjälp, att peppa dem som har jobbiga dagar och visa att alla, ALLA, är värda bättre än det.
  Jag skriver om vägen tillbaka till livet!

  KRAM!

  SvaraRadera
 15. Varför Band of Sisters borde vinna? Vi har en trevlig träningsblogg som visar att man inte behöver dieta, deffa, vrålträna och slava sig till döds i gymmet för att komma någonstans. Man kan komma jättelångt med lite viljetyrka och bra vanor. Vi är dessutom inte allt för självcentrerade utan majoriteten av våra inlägg handlar om träningslära generellt där vi bl a debaterar viktiga myter och påståenden samt skriver om wrestling och träning. Vi vill nå ut och inspirera fler med vårat budksap; "No drugs, no Diets, No Bullshit" och vi skulle vara jättehedrade om vi vann denna tävling.
  Ha det kanoners!
  /Cecilia

  SvaraRadera
 16. Hej!
  JAg vill jättegärna vara med!!
  Jag vill vara med me min blogg för att du har så himla fin och bra blogg som sprider glädje.
  I min blogg kommer man få läsa om mina intressen, familj, stallet och en ponny som var det bästa som hänt mig men tyvärr inte lever.
  JAr haft ganska bra statestik men nu skunker det och skunker så jag hoppas att jag vinnar och då får du ungefär 30 nya läsare pär dag :)
  Jag gillar ditt inlägg på bloglovin och skrivit om tävlingen på min blogg :) <3

  ÄLSKAR DIN BLOGG!!!

  SvaraRadera
 17. Jag borde ju få bli helgens blogg eftersom jag, förutom att jag älskar din blogg och skulle älska att synas på den, sedan januari 2009 kämpat med att få upp läsarantalet och det har aldrig riktigt funkat. Jag behöver din hjälp, helt enkelt.

  ienannandelavlivet@live.se

  SvaraRadera

Kom i håg att du ALDRIG är anonym på internet!
Ditt IP nummer sparas och jag ser vem du är.
Alla trakasserier och hot kommer polisanmälas!
Behandla andra som du vill bli behandlad själv!