fredag 20 april 2012

Jag funkar bättre ihop med killar

När jag skriver att jag träffat olika killar så får jag alltid kommentarer som "är inte du förlovad?" "vad tycker Andreas om att du träffar andra killar?"

Herregud!
Bara för att jag skriver att jag träffar andra killar så betyder det såklart inte att jag är otrogen!
Jag har nästan bara killkompisar och varför det är så är för att jag helt enkelt funkar bättre i hop med killar.
Gillar att de är mer raka och ärliga och säger vad de tycker och tänker.
Jag tycker bara att tjejer är konstiga varelser som bara ska tjafsa och snacka massa skit, sen är ju såklart inte alla tjejer så men jag funkar helt enkelt bättre ihop med killar.

Mina vänner brukar säga att jag är en kille i en tjejs kropp och de ligger nog lite i det även om jag kan vara så där extremt tjejig i bland med.

Men jag umgås inte med en person beroende på vad den har för kön utanför jag tycker om att umgås med personen och nej Andreas bryr sig inte om jag umgås med andra killar för de är bara  mina vänner och ingenting annat!

4 kommentarer:

 1. Mina få vänner är nästan enbart killar. Jag trivs bättre med dom och känner att jag har mer liknande intressen med dom än dom flesta tjejer. Men kan nog bero på att jag har så många dåliga minnen av tjejkompisar sen man var yngre, blitt sviken en massa. Litar mer på killar.

  SvaraRadera
 2. Visst, säg till när du lagt till mig så lägger jag till dig :)

  SvaraRadera
 3. Sån är jag också. Funkar mycket bättre tillsammans med killar.. de är som du säger mer rakt på sak och inget oväsentligt däremellan. Tjejer har en viss tendens till att krångla till saker... (Nu låter det nästan som att jag själv vore kille!) =)

  SvaraRadera
 4. Word!
  Jag är också sån. Fungerar mycket bättre med motsatta könet. Samma humor, intressen och avslappnat. Med kvinnor känns det lite mer stelt och de snackar en massa saker jag inte fattar.

  SvaraRadera