lördag 21 april 2012

Lugn dag!

Har vart en lugn dag som bestått av pizzabak, armbandspyssel, babymys och skumbad, en helt okej lördag med andra ord:)

Ska snart krypa ner i sängen är dö trött.
I morgon ska jag och Baby åka hem till Karlstad om jag nu får med henne när hon inte vart nere i sin bur på flera veckor men de återstår att se:P

Som de ser ut nu blir detta en någorlunda lugn vecka med bara vanligt jobb och inte massa andra saker för första gången på en månad och det är bra för jag behöver ta det lite lugnt nu.

Annars på schemat står en lunch dejta med Linda som egentligen skulle skett förra veckan men då blev hennes dotter sjuk så vi fick flytta fram den:)

Och sen på fredag åker jag och mamma på en bussresa till Ullared där vi spenderar lördagen med massa shopping;)
Har längtat efter att komma ner för nu när jag gått ner över 7 kg sedan januari så är jag verkligen i behov av nya kläder men eftersom jag ska gå ner mer så kan jag ju inte bara köpa massa kläder och sen slänga men i Ullared är det en sådan prisklass så jag kan köpa lite nytt i alla fall:)

Är i störst behöv av nya trosor för dem jag har nu hänger typ på mig haha:P
Andreas sa förut “köp nya stringtrosor åt mig i ullared” Jag hoppas att han menar att det är jag som ska ha dem på mig och inte han;) hahaha

image

2 kommentarer:

  1. Hihi du är välkommen hit på bullkalas. ;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. haha charmig "gubbe" du tycks ha!;)
    har du varit på ullared förr? har faktiskt aaaaldrig varit där.. så skulle hemskt gärna vilja åka dit:o är dock väldans långt!

    SvaraRadera