torsdag 5 april 2012

Nu när du är “känd” så nu kan vi umgås!

Öhm ringde nyss en som jag aldrig pratat med bara genom sms och de va senast för 3½ år sen och som gick i min parallell klass i högstadiet och undrar om jag vill komma på fest nu hahaha

Det är bara sorligt att folk ringer när man är "känd" men när jag behövde dem brydde de sig inte ett skit!

7 kommentarer:

 1. ah sådant låter kanske inte jätteroligt :(

  SV: ja visst är de snygga? :D

  SvaraRadera
 2. Seriöst finns det verkligen sånna människor. Det som förvånar mig mest är att dom ens vågar göra en sån sak tror dom verkligen att du ska bli super glad. Nu blev jag lite road faktiskt hur knasiga folk kan vara

  SvaraRadera
 3. Visst är hon sööt :)
  haha
  glad påååsk :)

  SvaraRadera
 4. haha nje nu får de va nog me snö o skit

  SvaraRadera
 5. Tack....... det behöver jag, känna att det finns fler :)

  SvaraRadera
 6. Vissa folk är ju som dom är... När jag flyttade för att gå gymnasiet på annan ort tappade jag kontakten med flera här hemifrån, vilket är ganska förståeligt egentligen. Dom kontaktade mej inte, men de visste att jag var/är hemma på helger och lov så efter något år skrev en tjej och frågade om hon fick låna mitt busskort. liksom, varför skulle hon få det när hon knappt "känner mej" annars.
  Nu var det ju ännu värre med din situation här, men lite liknande, man duger ibland.
  Som sagt, vissa är som dom är.
  Det är ju faktiskt lite underhållande också, att dom ens tror att det funkar :)

  SvaraRadera