måndag 2 april 2012

Redo för äventyr!

Nu är jag redo för äventyr och antagligen kommer jag frysa ihjäl på vägen dit men ska man vara fin får man lida pin;)

"Knölen” på höften är för övrig en  stegräknare för den som undrar:P

image_thumb[12]image_thumb[17]

7 kommentarer:

 1. Hej mitt namn är Caroline och går i gymnasiet i 3. Jag håller på med ett projektarbete och gör en dokumentär om aspberger. Jag skulle gärna vilja att du är med och ställa upp på att bli filmad hur det är att leva med diagnosen! Jag hoppas du vill vara med. Hör gärna av dig till mig Caroline.franco.a@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Nice!
  Kan du inte visa i ett inlägg hur du får till detta snygga sminkning? ^_^

  SvaraRadera
 3. Va fin du är!

  SvaraRadera
 4. Var på din föreläsning i dag. Jättebra! :-)

  SvaraRadera
 5. Snygga kläder! Du klär dig i blått! :)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera