Svar på era frågor!

tisdag 3 april 2012

Kan du inte låta oss som inte kunde vara där igår höra din föreläsning. Tror nog det finns fler än mig som ångrar att vi inte kunde höra dig igår.

Svar: Jag kommer inte lägga ut ljudklippet på nätet men man kan få ta del av det för mer info om detta maila mig på info@joannahalvardsson.se

-------------------------------------------------------


Anonym:

Föreläsningen gick ju superbra. =) Det var verkligen intressant. Vart i Karlstad bor du nu? Kram Sandra


Svar: Kul att du gillade föreläsningen:)
Jag bor mitt i stan, en sned gata från Drottninggatan


------------------------------------------

Anonym:
Är du och Ludvig vänner även privat eller jobbar du bara för honom?
Och i sådana fall hur fick ni kontakt med varann?

Svar:
Vi är vänner även privat och vi var vänner redan innan jag började sköta hans hemsida och jag räknar Ludde som en av mina närmaste vänner även om vi inte ses så ofta så vet jag att han bara finns ett telefonsamtal bort även om han är på andra sidan jorden och att han ställer alltid upp för mig och jag kan verkligen prata om allt med han.

Senast jag prata med han va i Lördags och då försökte vi komma på hur vi egentligen fick kontakt första gången och ingen av oss minns det men vi gissar på att det handla om speedwaybilder och det var därför vi började prata med varandra men de är över 2 år sen så vi minns inte :P

----------------------------------------


Inga kommentarer

Skicka en kommentar

Kom i håg att du ALDRIG är anonym på internet!
Ditt IP nummer sparas och jag ser vem du är.
Alla trakasserier och hot kommer polisanmälas!
Behandla andra som du vill bli behandlad själv!